away

Löjligt men jag kände gråten i halsen när min kvp-kund stod, brun&fin, och berättade hur skönt och fint dem hade haft de i Grekland. Jag vill ifrån denna skiten här hemma, tradigt, tråkigt, fult, trist och åka iväg med mina bästa vänner och träffa nytt folk och slappna av från allt här hemma, det är de jag vill nu, inget annat..


Lördag

Mammas kommentar till Fredde gjorde att jag vek mig av skratt:
- Men gå och gör vad du ska och sitt inte och läs som en jävla bög!!
Underbara familj. Nu blir de fotboll med tilde, Wä-Ovesholm.
Hemmamys med kusinerna ikväll, Nellie hjärtat.

Sommar plus

Igår kom 5 bästa vänner hem till mig för att grilla och snacka, vi hade jätte kul! Dessutom kollade vi på disney filmer,finns inget bättre, eller hur Olivia? Nu ligger jag i soffan och kollar på Grey's, love på de.
Funderar på hur de blir med siesta, om man ska åka dit eller inte..I alla fall så pluggar jag & hanell aldrig på vårt projekt arbete så de gör mig lite nervös, ska lämnas in på tisdag!! Pappa och dem kommer hem om ungefär 2timmar,jag vill inte, de är så lungt och tyst här hemma,de gillar jag. Molly sover så fint, jag gillar molly!

blablablba

åt helvete med skolan, åt helvete med italienskan och åt helvete med engelskan
imorgon är de fredag och då blir det 18-årsfest med stort F och sedan utgång.
5 veckor sen är man från skiten, kommer kännas underbart. JAJA. scrubs nu,TACK!

Underbara serie!!


En av mina favorit serier, men denna berör nog mest, gråter nästan alltid, men Linnea också,så är inte ensam!
Gillagillagilla

Sjukling på Uranus

Ett "Krya på dig hjärtat" till min favorit Granne!

Måndagar

Om en och en halvtimme ska vi spela match mot Åhus, är så sjukt trött men hoppas jag blir piggare sen!
Måndagar brukar vara jävligt dryga, men idag slutade vi 11 så då åkte jag och min favo Olivia hem. Pluggat lite matte eftersom vi har NP nästa vecka. Nu lyssnar jag på Cornelis Vreesvijk, fysjutton vad han är bra, dock får han mig att tänka på farfar <3

Underbar helg!

Idag är jag helt slut efter en underbar helg!! I torsdags firade jag valborg tillsammans med Thirisia,Lollo,Hanna,Jennie och Frida, vi hade helt galet kul! I fredags blev de att dricka och snacka lite hemma hos Lisse med alla tjejer, och igår var vi hemma hos Josefine som hade fyllt år och hade kanonskoj. Det känns verkligen som sommarlov nu med värmen och alla härliga kvällar, endast 6veckor kvar sen är vi friaaaaa! Idag ska jag plugga och slappa gärnet.


En underbar sommarbild

RSS 2.0