Jessyjess.blogg.se

Igår var det min och tildes kväll. Skratt och damp gjorde vår kväll till just "våran". Videon där matilda ska visa en snygg raggnings replik på stranden gör den till de bästa, : "Haaaaj" och "Badbil" gjorde så att jag och malin låg ner på marken, och ännu idag har jag skrattat åt de!
Idag har jag varit på staden med Hanell, My och Linnea. Vi alla inhandlade något på rean, mycket nöjda! Också skratt och damp med dem töserna,finns inget bättre, och det tråkiga är att nu på lovet träffar man ju inte dem varje dag som man gör i skolan, så de suger lite faktiskit.. Så just nu sitter jag och små fryser & hostar., men ska ändå träffa matilda och kanske Bossy ikväll, för det vill jag! Imorgon blir de alliansen, Ovesholm - KDFF ; Good luck tjajor!=)
Nejmen , nu ska jag nog göra något annat,hihi!

Tjingtjong badbil, HAAAAAJ!

Andra gången gilt?

Jaha ja, andra året i rad man ligger och är sjuk på julafton och det är illa! Min lilla älsklings Linn har fått kräksjukan och jag tycker så himmla synd om henne, och hoppas såklart det inte är de jag också fått! Anners har jag i år fått perfekta julklappar av tomten, nästan som man blivit lite bortskämd både hos mamma och pappa, men det bästa var nog nitendo Wii och Guitar Hero, vi bara lirar & lirar!! Iallafall, så älskar jag Alice Svenssons "these words" (CD versionen), man kan inget annat än bli glad av den låten. Nu ska jag snyta ut 100kg snor ur min näsa, fräscht va?! hihhihi. HADE!:)
Hur goa är inte mina småsyskon?! Plus amanda också såklart!

TVÅ UNDERBARA SAKNAS..

 

Kanye,Lil,T.I and skateP

Denna helgen har bara varit lyckad! I fredags var det förfest hos emelie som var mycket trevligt, och efter det drog somliga av oss in på magazinet (gratis). Igår var vi hos ossi i Åhus där vi beställde pizzor för 700kr och spelade frågesports spel, hur trevligt som helst! Idag har jag slappat och övningskört en timme i huaröd,träne och dem små hållorna. Har precis kommit hem från stan där jag och min älskade mamma solat. Nu chattar jag på msn och ikväll kommer Artan och Johanna hit vilket betyder filmkväll! Nu är allt tipptopp

Pharrell W! ( jag är jätte kär i honom )



     

Bang, bang, fuck a bed fuck a dream
This is rage blowin up your machine
I'm a star bitch, I don't give a fuck

Jag är besatt av honom och jag vill se dem igen!!!!!!!!!!!!
Är också överlycklig idag eftersom det är lov, allt är galet bra!!
Nu ska jag till tilde och äta peppakakor,mjölk,lussebullar och kolla bonde söker fru! :D


spazz if you want to?

Det är inte lätt och vara seriös nu när jag haft damp sen jag kom hem, men ska göra ett tappert försök! Idag var en riktigt slapp dag. Började med engelska och kolla film, efter det åt vi lunch och linnea & jag drog oss ner till idrotten/bollsport där vi idag möte 3:orna, inte speciellt kul, men ändå! Sen på pedagogiskan,som vi trodde skulle vara tråkig,drog vi till med lekar som var riktigt roligt. Börjar 11 imorgon, riktigt slapp vecka nu innan lovet. På fredag ska jag och tilde ta spruta,ser vi framemot. hehe! På fredag blir de fest sen får vi se vart kvällen tar oss!
En sak som gör mig lite irriterad är när folk är sura hela tiden, syftar inte på någon speciell, men håll med mig om att de är riktigt tråkigt när alla sura för inget och de blir värsta stora saken av de?! Känner mig lite smått irriterad på såna människor som aldrig kan vara glada och leva för stunden.. nej nu har mitt glada damp gått väck och de skyller jag på andra sura människor!!

Fick en clementin med kärnor i...

Igår blev det fotboll hemma hos nicho med massa folk, tyvärr flög Real på en förlust med 2-0 men baggens kommentarer var ändå bäst! Idag har jag städat och sedan har jag,tilde,issa,artan & jagge varit och hälsat på glantz som ligger på sjukhuset. Där har vi suttit från 5 tills nu, mycket trevligt!=) Sedan börjar jag tjugo i 11 imorgon,sitter inte fel!!

Ciao!


Jessyjess.blogg.se

Äggröra som nästan fyllde hela tallriken,ett ägg,två mackor,3 glas yoggi och 4 glas proviva, har känslan av att jag var hungrig imorse! Igår blev det förfest hos svärdis sedan drog jag och hanell på 18-årskalas hos jennie, riktigt nice där! Efter det gick jag,hanell och hannah till magazinet då vakten slängde ut mig ordagrant när jag inte hade leg med mig, så det blev ju att trycka upp moppekörkortet i hans ansikte så han förstod! Men magazinet var inte kul,sög riktigt mycket så pappi kom och hämta mig sen, redig pärla min pappa!=) Men som sagt,sjukt Nicze hos jennie,skulle stannat kvar där!

Idag är de el classico,Real Madrid - Barcelona, helt sjukt vad jag längtar till ikväll, hoppas på vinst för favoritlaget!

tjinghalloj, min hanell är absolut bäst!

Livet är fotboll..

Det finns inget bättre än fotboll, det finns inget bättre än att sitta och kolla fantastiska ögonblick från EM2008 och andra år, det finns inget liv utan fotboll, FY FAAAAAAN VAD JAG ÄLSKAR DET!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Real madrid och Holland är mina favoriter, mest Sneijder! =)

Lotter och barnkalas hos ljungarna!

Idag är det lördag vilket betyder att jag och Linnea ska sälja lotter på konsum om en timme och sitta i snygga husvagnen ända till klockan 5! Efter det ska jag göra vid mig och sedan gå in till grannarna Ljung som har barnkalas för Cassandra som fyller 7år imorgon,GRATTIS! ( hon fyller egentligen 20år men jag gillar att reta henne,he-he-he).
Imorgon, söndag, blir det bara till att plugga och slappa, blir antagligen klar med mitt Michael Jackson arbete som faktiskt är väldigt intressant! sen blir det skola igen då det är två prov på samma dag, rättskunskap och matte, sedan NGO på onsdag, helvetes veckan men på helgen ska de festas riktigt mycket eftersom man inte kunnat göra det på 2helger.. NU ska jag äta! =)

vsdmovmoasdmbodm - till dig =)

Första advent!

Dagen tillbringade man inte hemma utan i långtråkiga skolan! Fast idag var det ändå lite skojsigt. Hanell was back in the days och vi hade våra dagliga damp. Roligast var nog när jag skulle berätta att jag frågat Bossy om hur islamer stavades, då han la världens asgrav och förklarade för fröken Jessica är det kallas muslimer,OPS, men innan jag sagt svaret till Hanell lägger hon in världens bitchigaste tonläge och säger: amen det heter ju islamistisker! Hon är lia dum i huet som mig! =) Idag har jag också varit flitig och jobbat på med läxorna, dock längtar jag lite smått till imorgon då det är bollsport med killarna,linnea och sara! 24 dagar till julafton, mysigt och jag ska räkna ner dagarna!

/ Jessiiiee

RSS 2.0