Lill-lördag.

Denna dagen har varit så jävla kul! Satt först på en tråkig samhälls lektion till nio, efter de provade vi studentmössor och det är helt gaaaaalet vad man längtar.
Sen tog vi tåget till malmö och shoppade. Stressade hem, tog bussen, sprang och sen övningskörde jag.
Så nu är jag helt slut och ska snart lägga mig-
men iallafall vill jag ha HELG NU TACK

Nerd!



alltså jag och mina så jävla värdelösa webbkamera. när jag sitter vid datan och inte skriver med någon speciell tar jag sånahär fjortis/töntiga/mesiga bilder, men fan vad kul jag har hahahah :)
blond som fan är jag nu också, riktigt nöjd!
imorgon blir de malmö och nu ska jag äta min melon och kolla idol. Puss

monday, monday..


nu är vi hemma igen. dock vill vi inte vara de. men nu längtar vi till helgen.

PS. har haft mitt livs bästa resa med min extra familj och min bästa kompis DS.

8timmar

som jag har tjata och som jag har räknat ner.
Imorgon bitti, 05.30 lämnar vi kristianstad mot calella. jag längtar så jag dör och kommer bete mig som en snorunge imorgon,hiih. haaaaaa de så fint här hemma för nu åker jag och familjen ljung till spanien!!!!!!!!
PUSSOCHKRAM

partY

Jossans DGV låt. helt underbart jävla bra


4 jävla dagar till paradiset

Förra veckan gick jag och sa att jag hade tur som inte blivit sjuk innan vi ska åka iväg för jag brukar liksom bli de..igår, fick jag feber och världens jävla förkylning. Idag är febern borta med förkylning är ett helvete och jag är så sjukt irriterad på ALLT! Hatar att jag alltid ska bli sjuk innan jag ska åka utomlands, så idag är en fittdag och jag får panik på precis allt, som när jag skulle ta på örngottet på täcket..min stubin är kort idag helt enkelt.
Dock hoppas jag att jag senare kan få lite glädje när jag ska börja packa resväskan och att humöret blir bättre när familjen kommer hem.

Såg precis the hangover, den var rolig men faktsikt inte så rolig som jag trodde den skulle va men ett par goda skratt fick jag iallafall! Nu ska jag packa upp väskan samtidigt som jag ska packa ner i den andra väskan. OOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH hoppas vi får fint väder hela veckan, helt galet vad underbart de ska bli!!!

VMA!

Levande från 19.00 - 05.00. Sovandes från 05.05 - 06.25. Vet inte vad ni säger men jag och Johanna är ganska trötta nu, och inte nog med att johanna i en kvart (skojar icke) stod och snacka om hur hon skulle skolka och hur "jävla trött hon var". Klentjej säger jag då, huhuhu! Iallafall var de värt och sitta upp, sjukt mäktigt var de och Kanye West förvånade inte någon längre,vilken idiot han är..
Nu ska Olivia snart hämta mig och då ska vi bege oss till skolan.
Jag säger det hela tiden, men att åka iväg till Spanien på lördag är nog de mest efterlängtade i hela mitt liv ( förutom Pharrell då typ..), som sagt åker jag med min extra familia Ljung. i loooovveeee you.

ett hjärta, två hjärtan, mitt hjärta

Lördag,tack!

Jo för att nu ska jag berätta att jag denna helgen har sovit 9 timmar sammanlagt och såg framemot att få lägga mig tidigt idag. Dock blir det inte så, utan jag och johanna ska sitta på hela natten och kolla MTV music awards. Det ska bli galet kul för vi kommer bli så gaaaaaalet trötta att vi kommer göra sjuka saker. Men så är det iallafall så jag kommer vara pigg imorgon i skolan!
6 dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOOOOOOOOOOOOST

jag och t har sovit i 2 timmar imorse. jag är övertrött och dampar sönder med allt och alla. vi åker om en vecka, FATTA OM EN VECKA ÄR VI I SOL OCH VÄRME!!!!!!!!!!!!! nu ska jag och t cykla upp och kolla wä-oveshåsa. VI ÄR TAJTEN VAD NI ÄN TROR

99999999999999

oooohhhh idol är så jävla kul att kolla på,älskar det!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, är riktigt trött idag, kan vara för en viss sömnlös person smsar klockan 5 på morgonen,borde skjutas..iallafall är de fredag imorgon vilket betyder utgång med min thirisia och supa de skall vi jajajaja! idag övningskörde jag också i stan och på motorvägen, helt jävla svettig när jag kom hem men kul vart de! sa jag att det är 9 dagar kvar till Spanien? ohhh de pirrar i magen


11

AAhhoouu, idag har jag "opererat" tån min..fyra sprutor i foten,snygg läkare och smärta i tån när dem drog av naglen, men glad är jag ändå för när jag låg där på sängen och hade jätte ont kom en låt med daughtry som var KANON bra, men nu hittar jag inte den någonstans..
Iallafall blir de skolan imorgon, sen vårdcentralen sen jobb. När jag kommer hem väntas hambrugare och imorgon är det tio dagar tills vi åker. Just nu,vill jag ha fredag!
Puss

13

Idag/kväll har jag tältat inne hos min extra familj, Familjen Ljung med stort L! Kommer stortrivas i Spanien med denna familj, lovelovelove. Imorgon är de studiedag vilket betyder vårdcentralen 8.10, städning, springning, gåning och pluggning..fyfan. Det enda jag längtar till nu, förutom Spanien, är Fredag!!!!!

15

Just nu: ligger jag däckad som en säck i soffan med laptopen på magen, chipsskålen bredvid mig och kollar fotboll, galet fint. saknar min lille tuss som är hos K ikväll (tänker på dig).
Iallafall, dör jag av längtan till spanien,de pirrar till i magen varje gång.
Ps. så jävla fin kväll igår,ni är bäst mina vänner!!

Mina älsklingar!


16

Nu ska Jag, Linn och Limpan snart gå upp och kolla fotboll trots det dåliga vädert.
Myssyskonen,de gillar vi! Imorgon är det fredag, förfest hos Filip sedan Banken med T och de andra. LÄNGTAR!
Upp 8 på lördag,sälja tidningar snabbt sen in till Bilcity 10 och jobba till 5,kommer DÖ,ja de kommer jag..
nuuuu ska regnstället på.
PUSS

17 jävla dagar

bara för jag böjar halv 1 imorgon är jag pisstrött nu,så jag ska snart hoppa i säng.
imorgon är det torsdag sen efter torsdag är de fredag. jag skulle vilja ha fredag nu,oh gud vad trött jag är.
Gooooodnatttttt Thirisia och cassandra, antagligen dem enda som läser min dampblogg..hiihhi.

fittspindlar

Skulle precis skriva att jag skulle in och skita på min nya toalett som pappa har köpt till mig, TRO FAN VÄRLDENS STÖRSTA ÄCKLIGASTE SPINDEL ÄR I BADKARET!!!!!!!!!!!!!!!! jag dör här hemma,jag ryser fortfarande. Den gick inte ner i avloppet för den var så stor,INTE NER I AVLOPPET. jag är i chock


ÖHÖHLÖLLHHK kawfmo. kan inte ens se denna bilden. fyhelvete

RSS 2.0