Söderport är skit..

men ni förgyller min dag något fruktansvärt, loveeeeee! <3 <3

  
  
 

26:e

Jag är helt död efter kvällens fotbollsträning fast än det var den roligaste träning på länge, gud vad jag trivs!
Imorgon är det fredag vilket betyder Langos-kväll hemma hos Emma i öllsjö.
På lördag ska antagligen jag och min Johanna festa lite för att komma i stämning till nästa helg, och nu ska jag sova!


Södersnusk

Idag har jag: Varit i skolan och lidit med mina kamrater.
Just nu: Lyssnar jag på volbeat och pluggar samhälle!
Senare ska jag: Springa lite på springmaskinen eftersom jag är för lat för att åka ner på träningen.
Efter det ska jag: Kolla på tv och äta nyttigt!
Fräsigt..

20 Februari - Thirisia

Igår åkte jag och tissan till kivik på en liten utflykt, vi hade jätte mysigt och tog jätte mysiga bilder! Vi satt också på Sandhem 1/5 timme för att vänta på att Filles pizzeria skulle öppna men då visade de sig att dem inte öppna fast än de stod de..vi sprang till wä-pizzeria för att få vår k(i)bab som vi längtat efter, och spann sedan hem i full fart, slängde oss in i huset och frossa kibaben i 10 minuter utan något snack alls, sen dampa vi!
någon mer som dampa var cassicassandraljung och de tycker vi är jätte kul, hon ska också lägga ut en bild på någon fruktdryck på sin blogg vilket vi tycker är löjligt..
sen åt vi en heldel chips också,och läsk och choklad,gott tycker vi! sen gick jag hem och thirisia blev jätte ledsen i ögat för hon saknade mig så mycket :(


gullgull

GH!

Har precis ätit lite efter en medel-jobbig fotbollsträning,mest bara fjant idag! Innan idag var jag,Linnea och Hanell uppe i ove och "pluggade",lirade GH och gjorde pannkakor,finns inget bättre än pannkakor! Sen åkte Hanell för hon skulle va med my (my jag har hälsat till dig om hanell inte sagt något), då passade jag och lenny på att starta ett rockband på GH ooooooch kul hade vi!! Efter de gjorde vi pyttipanna och ägg och dampade ganska så rejält innan träningen,ett plus till dig tjejen! 
Nu ska jag fortsätta kolla på OTH och vänta på att tiss-mannen ska logga in, vi ska faktiskt på vår möjsiga utflykt imorgon och behöver diskutera! ( hon tränade på friskis idag och jag missade de..)


Jessyjess.blogg.se

Har sovit väldigt oroligt i natt liksom igår, tror de är jossans säng och ja jossan,jag har sovit på ditt rum!:)
Nu ska jag snart göra vid mig sen ska jag och farmor till solhaga och efter det ska jag,hanell & linnea upp till ove och plugga hela dagen,sen ikväll blir de träning!!
Jag trivs

Mossaaan dåå!

Jag bara älskar mossans kommentarer:
M - Jaja,man får väl hälsa på han. Hejhej! (vinkar)
J - Han vinkade inte tillbaka,haha!
M - Naaj,han är dum i huet,ska köra över den jävlen!

Precis sånahär idioten finns de gott om
tyvärr visar dem sitt rätta jag när dem är sura för saker
och tror dem är coola när dem lägger ut bilder och försöker göra narr av en
såna jävla idioter kan bara dra någon stans och göra något vettigt med sitt liv
haj!


18 februari

Snacka om att jag laddar inför sommaren, har redan beställt en bikini och solbrillor och mer ska de bli,älskar verkligen sommaren!! Idag var jag och tissan en snabbis i stan men som tyvärr slutade illa för min lilla stjärna som lider av hortons sjukdom och både jag och mammi tycker så himmla synd om henne, hoppas hon mår bättre tills fredag då hon&jag ska till kiwik och mysa,hihi!
Halv 6 ska jag,mamma och sara in på friskis och träna, på tiden kan jag ju tala om, jag har tjockat mig i två veckor men nu blir de nya tag!!
 

fick bli dem svarta eftersom dem gula var slut,men jag gillar dem!

Tjock helg!

Helgen har bjudit på många roliga saker! I fredags förfestade Jag,Tilde,Lenny och Frida i Rinkaby innan dem skulle dra ut på grand&class, jag däremot tog bussen till wä och sedan bilen upp till oveshåsa där Jagge och några till joinade. I lördags åt jag och farmor mat tillsammans eftersom de var alla hjärtans dag, efter det åkte jag och tiss upp till huset och förberedde lite innan Hanell,Hagis och My kom. Tokig kväll men ändå rolig, haha! Igår låg jag,hagis och thirisia hela dagen i soffan (tro mig,hela dagen) och åt bara en jävla massa skit,kollade på film och dampade. "wow, fantastiskt". Idag har jag degat i soffan hela dagen också,sjukt skönt!!

Jessyjess.blogg.se

Imorgon är det fredag och lovet börjar, kommer bli underbart!!

<3
 

Sjukan hit och sjukan dit

Nej men det är kul att börja veckan med ögoninflamation, herregud vad jag ser ut Haha! Blir inte skolan på några dagar, kul att missa hela förra veckan och nu denna veckan med,sjukan kan suga något!!! Hoppas innerligt att jag är frisk till helgen anners vet jag inte vad jag gör, men jag är en kämpe så jag blir nog frisk! :) Snart kommer farmor och hämtar mig sen blir det att ta något skit i ögonen och knarka film.
Stackars min älsklings limpan som är sjuk, loooooove you!

Jessyjess.blogg.se

Ett stort Grattis till min älskling på hennes 18-årsdag & till Bossys 19-årsdag, i efterskott!
Tänk vad lite sol kan göra,det förgyllde verkligen min morgon och humöret är nu på tipptopp. Igår gjorde jag inget vettigt mer än att äta chips, kolla på massa film, snacka med Johanna & ta emot samtal från fyllehundar vilket inte var fyskam, man fick ju sig ett par goda skratt plus att det inte är man själv för en gångs skull som svamlar om ingenting i telefonen..
Nu hoppas jag att denna veckan går skitsnabbt för jag vill ha helg som in i bombens,eller hur tjejer?!
Pusskram

Jessyjess.blogg.se

Lite snabbt och lätt så var helgen kanon,i alla fall i fredags då jag,tilde och frida gick ut och partajade! Denna veckan är sjukt slapp,till och med ledig på torsdag. Nu är de las vegas och sen träning..innan var jag inne hos familjen ljung, en orange hårig kvinna, en pms tjej och en blondicunt som ska cuttas..CCCCCCutttaaa,som hon säger

RSS 2.0