Damp måndag

"torkar och torkar, då känner jag nog mer att självaste röv håret reser sig
och att man vill ta han bakifrån!"
Kvällstrött eller ej men jag DOG av skratt här hemma,halledah!
ingen nämnd och ingen glömd,men vi alla vet nog innerst inne vem det var..
one tree hill, jag är besatt! (lucas scott)

jessyjess.blogg.se

jag är trött och orkar verkligen inte plugga italienska..
han får mig på bättre humör, OOOOHHH ge mig WOW igen och ge mig pharrell..




I think its time,
to put it back in gear,
no more stand by
I'm tryin to stay clear

över trött...

aooopp,då vart det fest igår dåva! riktigt riktigt skoj på förfestis och bra ös på kultorp,synd bara att en efterbliven person ska förstöra kvällen och sno en mobil,man blir så arg! idag är ju full och orkar inte göra något..men de kanske blir tjejmiddag ikväll och sen vill jag springa över och hälsa på smilla!!=)
heeeeejsålääänge!

jessyjess.blogg.se

Med energi och glädje (!?) har jag idag pluggat riktigt mycket psykologi!
Jag längtar riktigt mycket till Fredag och på måndag/tisdag är vi lediga.
Nu ska jag göra mackor och varmchokelaaa mjoolk!
Heeejsåålääänge!

LOVE

Ovesholms IF..

FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!!

jessyjess.blogg.se

Då har vi överlevt 2 prov på en dag! Klumpen man hade i magen innan proven och klumpen som försvann efter proven,den känslan är jävligt skön! Jag och Hanell skolkade också från Geografin idag (coooola). Idag ska jag leka med Hanellish om hon kan se till och skriva,anners ska jag springa över till millan och fredrik. Imorgon är det fest hos millan som ska bli jätte skoj! Äntligen guldgänget samlat för engångs skull!=)
Detta hoppas jag var den sista gången vårt trams&flams drog igång för jag orkar inte gå i veckor utan att kunna ringa,springa över,skratta,dampa,festa,åka sparkcykel,snacka på bussen,snacka,krama,slåss och allt annat vad jag alltid gör med dig. jagälskardig!=)

det finns inget bättre
när man cyklar i höstvädert
och kinderna blir rosröda

tisdag,onsdag,torsdag?

Jag har nog aldrig innan pluggat så mycket som jag gör förtillfället.
Fyfan för skolan som ger oss prov varje vecka ända till lovet och fyfan vad jag längtar tills jag fyller år!

MY MAN!!!

jessyjess.blogg.se

En slapp dag fast ändå en jobbig dag. Segt som tusan att gå upp imorse,trodde de var söndag,visst går helgerna jätte snabbt?! Gick i skolan från 8 till tjugo över 12 idag eftersom det var resurs eftermiddag,skönt!! Två prov på fredag och massa små läxor i veckorna,det är söderport skolan det ( i ett nötskal ). Nu ska jag plugga lite sen ska jag träffa millan!
Hejsålänge.

"-HEJ ISABELL!!
- vad fan vill du?"

Isabell Persson i sitt vanliga aggresiva temprament!=)

som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är..




ÄNTLIGEN!!!

Efter tre år och 48 dagars väntan är det äntligen dags! Ingen kan nog förstå vad jag har varit med om och ingen kan nog förstå hur glad jag blev när dem sa: Jessica då tar vi av tandställningen den * . Såååååå idag är jag glad,väldigt glad! Idag var det dessutom väldigt intressant ämnen på Psykologin,jag tycker det är skoj! heheheheh. På lördag blir de T-baren och V.I.P bord,fan vad jag längtar, men måste genomgå dagen imorgon också vilket jag ser framemot!
HEEEEJJJJSSÅÅÅLÄNGGEEEEE


silence speaks louder than words
<3 love you

En höstig onsdag

GRATTIS MINA BÄSTA FAVORITER PÅ 1-ÅRSDAGEN!!!!
Idag firar Millan och Fredrik 1-årsdag och jag hoppas jag kan få vara lika glad om ett år igen!
Idag slutade vi för en gångs skull tidigt, vi slutade redan kl.12. Fast jag och Hanell var tvungen att plugga så vi satt kvar ett tag och åkte hem vid halv 3. Sen pluggade jag, var kan de varit, 5 minuter på italienskan sen pallade jag inte mer och satte igång Prison Break och idag kan jag meddela att jag grät en hel flod,puuuhh idag var det sorligt! Sen åt jag lite kebab, känner mig lite halv kass och snart ska jag sätta igång Prison Break igen! Imorgon blir det tandis,längtar faktiskt så jag kan få av skiten jag har i munnen. Och sist men inte minst är det fest på fredag och jag längtar. Sen lördag vet jag inte och på söndag blir de bio,hihihi! Nu ska jag kolla PB och fy sjutton var killen är snygg! hejsålänge.

Prison break

Idag har det inte hänt så mycket. Gick upp vid 10 och städade hela källaren (duktigt), sen drog jag upp på match vilket gick sämst och den bitchen som spelade där har gjort att mitt humör har varit aggresivt hela kvällen!! Iallfall beställde jag,pappi,johanna,linn och linus kinamat och åt det (pappi köpte också hem pringles och 1,5liter läsk till mig) som jag sen kl.6 har suttit och ätit och kollat på min favorit serie - Prison Break. Men nu blev jag rastlös så stängde av de. Väntar på att Millan ska skriva att hon är hemma så jag kan springa över till henne! Imorgon är det plugg sen skolan hela nästa vecka förutom helgen då vilket betyder fest,jag längtar redan! Mer har jag inte att säga än att jag mår illa av alla chips och läsk som jag tryckt i mig. Hejsålänge!


MY LOVE MY LOVE MY LOVE



Mamma mia!

Och precis som alla andra säger är den gudomligt bra! Gåshud till alla låtar och snygga killar.
Synd bara någon idiot slängde en luktbomb så de lukta skit genom halv filmen,men men!
Ihelgen ska jag träffa Matilde något jag ser framemot!!
Inte ens värt att skriva de här men ändå gör jag de,svin.
Efter denna filmen ska jag iallafall till grekland igen,oh gud vad jag tyckte den var bra!!


Härliga Stockholm

I fredags morse gav jag,jossan och johanna oss till Sveriges hjärta - Stockholm! Vi kom vid 3 och då började vi med att åka till johannas morbror och packa av oss alla väskor. Sen gick vi en runda på stan en snabbis sen på kvällen åkte vi till Patrik och Annika för att käka och umgås. De hade världens finaste lägenhet, enda minuset var att de bodde i världens smalaste lägenhetshus och ungefär på 25våningen av 40 typ och jag med mina höjdskräck,ACK! I en halvtimme stod jag i lägenhet och det kändes som den gungade och jag blev heeeeelt smurrig och mådde inte så bra,men när vi satt oss ner vid matbordet gick de över som tur va,PUST! Nästa dag åt vi frukost på stan där jag drack VÄRLDENS godaste varmchokladmjölk,lägger in bilder någon annan dag på den,men den var MUMS! sen shoppa vi. åt ute på kvällen,sen kollade jag och jossan på NRJ in the park,fett najs! Dollarman,Lazee,Afasi var helt klart bäst.riktigt ös. sen sprang vi då på söndagen,och det var så himla skoj. jag kom första in av mig,jossan och johanna,mycket viktigt att tillägga! sen åkte vi hem,packade och åt ute på en jätte mysig och god resturang. sen åkte vi då hem 11 på natten och det bästa var nog att vi åkte med MFF. jag och jossan busade lite med MFFkillarna bakom oss, det var skoj. sen satt lagets snyggaste kille bredvid mig så jag var hel nöjd! Nej,nu orkar jag inte skriva mer. ska iallafall ut och campa imorgon med vår klass och 3 till. hajsålänge.


RSS 2.0