Torsdag

 MINA HJÄRTAN!
Idag har jag,Hanell och Isabell haft en rolig stund ute på skolgården där vi satt och snacka massa skit och skratta åt allt och alla i 2 timmar,det var skoj!
Nu ska det tränas med mina fotbolls vänner sen ska jag hem och packa och imorgon dra vi till stockholm!
Det ska blir riktigt skoj,fast är lite ledsen eftersom jag missar min bästis födelsedag,men de finns nog andra som firar henne på ett bra sätt! På tisdag är de vandring med klassen och de andra klasserna,grymt kul ska de bli! NU ska jag åka till dem bästa!! Tjing.

you booming like a mother fucker!!


kvällstrött?

två inlägg idag. ibland behövs det. klockan är 22.22. jag är piggare än någonsin och funderar inte på att gå och lägga mig. imorgon går jag i skolan till halv 5,de är najs! ingen läxa än så länge..eller jo det har vi,men pallar inte plugga!
var inne hos millan en runda innan. sen såg jag sex and the city. nu datar jag. och alla som känner mig vet att jag har damp nu. hanell är full på en onsdag,coolt. mysan saknar jag. fredag blir det stockholm. hem söndag natt. upp tidigt. och nästa helg är det fest.fest.fest.fest. för nu kan jag vara uppe hur länge som helst eftersom jag inte säljer tidnigar längre.hanell fyller år på fredag också,grattis! de är kul i skolan ibland. idag var det kul. mycket skoj. vart man än kollar på söder ser man en snygg kille,inte fyskam. superhuman tycker jag är en mysig låt med chris brown. M. det var allt om denna och nästa vecka typ. tjing.

fuckin' posers

Pharrell Williams


Lovely

Eviga måndag!! Idag började vi 8 och gick till 4 och dem tiderna är inte att leka med. Trött som jag var när jag kom hem pressade jag i mig spagetti och köttfärsås sen sprang jag ner till datan och satte igång Prison Break. Helt fast är jag och jag bitar av alla naglar på fingrarna så spännande det är! Nu ska jag ta något att äta sen är det bara på det igen!
Och vi får inte glöma dagens idag "Lovely",eller hur hanell?!

Nya tag!

Igår var det grillfest på Ovesholmsslott med blandannat mina lagkamrater men också andra vänner,och det var mycket trevligt! Jag vaknade 9 (!?) igår morse och gick upp och åt frulle och allt vad jag gjorde. Efter det gled jag bara runder,hade inget och göra. Städade lite här och var sen satt jag lite vid datan men anners gjorde jag inget. Vid 3 ungefär kommer Maria hem,då blev det roligare. Då satt vi och snacka och skratta åt bilder och lite annat. Sen blev klockan halv 6 och jag och Linnea drog upp till Ip där damerna och herrna också var! När vi förfestat lite åkte vi upp till slottet. Det roliga va att vi var 6st som skulle kläma in sig i en lite Golf där ena sätet inte gick och sitta i så alla satt i varandras knä så det blev helt imigt(?) på alla rutor,och då lägger Nagge in kommentaren att när man pakerat kommer 10st ut från bilen och alla rutor är helt igen imade,hahaha,det låter kanske inte så roligt men jag tror jag skratta åt det i flera minuter. 
 
När vi kom fram satte vi oss vid bord 5 för dem som vill veta. Vi började dricka lite,mingla och så. Sen kom den äckliga maten fram som inte ens var genomstekt så den åt vi inte så mycket av. Efter det började alla dra upp sina vodka flaskor och allt vad de hade och visor och sång drogs igång! Sen kom bandet in och jag,Linnea och Mårtensson önskade en låt "sånt är livet". Det som hände på dansgolvet går inte förklara här,men det var nog det roligaste under kvällen! Sen hände de inte så mycket mer. Jag och Linnea drog hem vid 12 tror jag,va trötta och så..då kom Martin och hämtade oss och den lilla färden hem var riktigt skoj. Varmt som in i helvete i bilen och trångt också en hans golf! Och nu sitter jag här,ska ta på mig sen packa till matchen men också ner en snabbis till wä! Och till sist vill jag säga att Ovesholms IF är det bästa som finns,inget gör mig så glad som ni i mitt lag!! Och min kära syster Josefine,som alltid ställer upp i ur och skur! Nej,nu tar vi nya tag och ser framåt! Här kommer lite gamla bilder från träningslägert med laget.

kräftskiva

GÅRDAGEN VAR ETT ENDA STORT PLUS!
TACK alla,hade jätte trevligt!


schhh

En gång stekare alltid stekare! T PLUS J
 
och imorgon är det kräftskiva med superduper töser!

VIDEOKLIPP

Försöker lägga upp ett eget videoklipp här på bloggen men vet inte hur man gör,
någon som vet,goooooomman kanske?


Way out west

Damn
Mister
Look at your girl
She loves it
I can see it in her eyes
She
Hopes this'll last forever
Hey

ingen kan ändå förstå så jag skiter i att förklara något.
bilder kommer imorgon.
Pharrell Williams is N.E.R.D

göteborg va!

hidhsaivmdsobaopbm. så känner jag nu! jag vill vill vill att de ska bli fredag och lördag fast ändå inte,vill inte att de ska vara över...hihihasdiombapso. alla som känner mig vet att jag älskar pharrell såja,ni vet nog hur jag känner just nu!haha. slänger upp några bilder på honom nu,kan inte fatta att jag ska se han...hhhahhahaha=)=)

PHARRELL WILLIAMS!

Måndag

Idag har jag haft mys dag med Matilda och Thirisia,en heldag med er är verkligen kanon,guldvärd!
Imorgon väntas match på kvällen sen på onsdag ska de packas och fixas för på torsdag åker jag
och Hanell till Göteborg. SJUKT! När jag står där på lördag,18.00 kommer jag nog inte fatta något!
Nej,jag är fest sugen och vill göra något. och allt dedär händer på fredag och lördag. Men när vi
kommer hem på söndag ska de planeras,för jag vill dock ha en utklädningsfest innan skolan börjar 
och de ska jag se till att de blir!=)

this boy


...

när man får sådär ont i magen
för att man tänker för mycket och kollar för mycket
dumt dumt dumt


P

Igår bjöds det på roligheter i Kivik med mina bästa töser Millan och Matilda! Snart ska de liras match och efter det ska jag träffa Milano. På torsdag drar jag och Hanell till götet och fybubblan vad jag LÄNGTAR!!! änteligen. Jag hoppas också jag ska få träffa mitt hjärta innan de,ett tag sedan nu grannen min!=)
6 dagar!!!!! 

RSS 2.0