29 januari 2009

Började dagen med att sitta i aulan och skriva svenska uppsats. Efter det påsade bara jag&hanell runt i två timmar tills idrotten började. På idrotten gjorde vi dock inget,mer än att skratta (som vanligt). Idag är ingen rolig dag, svinit kallt ute och vi ska springa med laget i stackedala om 2 timmar, kommer antagligen dö. Dessutom är jag på jätte dåligt humör och är irriterad på allt och alla.. lite kladdkaka,varm choklad och snack med mina bästa vänner hade inte suttit fel nu!!

En vanlig söndag..

är som idag, trött,hungrig,huevärk och damp, så allt verkar ju stämma! Igår förfestade jag,malin,tilde och johanna här hemma sen efter det drog vi upp till Nille på fest, som var förjävla roligt, som vanligt. Blir en repris nästa helg också,vilket jag verkligen inte har något emot..nu vill jag ha mat,godis,läsk och scrubs!!


hon är inte normal någonstans..trillarN

24 Januari..

Och ett stort grattis till två personer som fyller 18år - Frida & Svenne! Måste erkänna att fast än jag höll på och dö när klockan ringde imorse så var det en mycket skön morgon-tur med tidningarna,uppfriskande och härligt! Igår var jag hos Malin en liten stund med tilde,emma & lisse, vi körde ett spel som var hur rolig som helst!
Efter det cyllade jag till Tissan och tjabbade med henne hela kvällen, plus lite lite damp, men vi var sönder trötta så vi får skylla på de!! Nu är jag jätte trött i benen och ska om cirka 3 timmar in till stan och möta KDFF på konstgräs och efter det blir de snabba ryck hem och sedan vidare till Niklas! Ha en trevlig kväll

Got everybody watching what I do
Come walk in my shoes
And see the way I'm living if you really want to
Got my mind on my money
And I'm not going nowhere

T plus J


Inte ens ord kan beskriva hur mycket jag älskar denna bilden,
och hur mycket jag älskar henne! Absolut min bästaste bäste vän,vi klarar allt tillsammans!!

Föralltid,och alltid!

And you play it coy but it's kinda cute
Oh when you smile at me you know exactly what you do
Baby don't pretend that you don't know it's true
Cause you can see it when I look at you

And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

Jag saknar sommaren 2008, men när jag tänker efter lite till så saknar jag nog mest sommaren 2007,då var det vi, wäare, och fyhelsike vad kul vi hade! Vi var varje dag och gjorde allt tillsammans. Är det något jag saknar,så är det verkligen den sommaren! Thirisia,glantz,isabella,artan,bossy,matilda, ni från den bilden när vi myser i Tissans mini hus som Thimmie nu har våldgästat,det var tider det!! Puss på det.

Jessyjess.blogg.se

Igår kväll åkte jag,hanell,hannah och elin ner till Lisa i åhus för att bli F&F vilket vi blev och fyhundan vad kul vi hade! Precis lagom med trevliga&härliga människor som gör sånahär kvällar underbart roliga! Jag och hanell hade som vanligt riktigt kul tillsammans,det tackar jag för pyret,du är bäst! Idag är jag sleten och har bara ätit massa skit. Just nu kollar jag scrubs och har tryckt i mig en hel skål popcorn och typ ett halvt glasspaket,perfectooooo! nu ska jag sätta igång scrubs igen..

   

 


Onsdag

nu såhär 20.40 på kvällen vill jag bara nämna att plugg är det tråkigaste som finns,men härligt folk på msn får en att bli lite gladare. Linn&linus är mina solstrålar som förtillfället inte vill sova men dem är ändå underbara! redovisning på italienska på fredag och sedan blir det fest! hajsvaj i lingonskogen, jessiiee

Jessyjess.blogg.se

Söndagar är lika sega som alltid, men hann ändå med några trevliga saker som att sola med Tissan,åka upp till pappi, springa, kolla scrubs, data, film och nu är det snart läggdags! Veckan ser jag inte framemot men helgen däremot kommer nog bli hur kul som helst! Hajsvajs!

9 Januari 2009

Och matilda Rydèn blir 18 år gammal, grattis grattis grattis min stjärna! Kvällen har spenderats hos Tilde med Johanna,Louise,Emma,Isabella,Amelie,Lisse,Malin och matilda såklart, två andra hjärtan som inte kom,som jag saknar mycket mycket, är tissan&millan! Vi hade super mööjsigt och massvis med skratt som alltid. Nu sitter jag hemma såhär tidigt för jag inte får vara ute längre, så de blir att flytta upp till min pappi ett tag! :) Imorgon blir det plugg och ett tråkigt kalas på kvällen.. Nu ser jag framemot nästa fredag som antagligen kommer bli kalas!

Heeeeeeeejsååålääänge!
Ps. Finns inget bättre än mina vänner,ni vet vilka ni är!:)

Ett underbart lov!

Man kan sammanfatta detta lov med ett ord: Bäst!
Jag har haft ett underbart lov med mina vänner och det hade inte kunnat bi bättre.
Igår avslutade vi lovet med att festa till rejält och jag har inte haft så kul på länge!
Vi förfestade hos vippa på hans rum med ungefär 10pers i de lilla rummet.Efter det tog vi bussen in till stan för att egentligen inte göra något, men det slutade med att jag hamnade inne på Class. Tyvärr kom inte Johanna&Louise in så jag försökte få in dem hela tiden. Smart som jag trodde jag var sa jag: "Hoppa över snabb nu,dem ser er inte" Så dem hoppade över och vi skulle precis springa in då vakten tar dem. Så jag gick ner igen, men då kom emil och ligan och sa jag skulle gå upp så jag gick upp. Då ser jag hur 3 vakter kollar och pekar på mig och jag förstod att jag nog inte skulle stå kvar, så jag offrar mig ner i trappen men hinner inte för att vakten slänger sig över mig, "Du tjejen,du ska nog inte vara här". Så han slängde ut mig och där stod vi som fånar. Arga gick vi upp till Jossans kompis lägenhet igen, precis vad C4 hotell, och det var där de roliga började. Vi 3,själv i lägenheten, hög musik, en arg granne som plingar på och säger "nu får det vara nog,stäng av den jävla musiken, det är en måndag och vi ska sova!!!" 3 skrattande tjejer och en tjej på telefon som lägger sig i garv. "fucking cunt. you don't fuc whit me. you fuck. bitch, donät thinkg oy are ngtn" - så hette vi på msn och skrev till allt och alla. Taxin hem var helt sjuk, bilen till Bruno och hos Bruno. Helt perfekt hela kvällen tills en galen mamma fick hämta en full Jessica, men det är sånt man får ta när man har kul!!
Nu ska jag "plugga" och sen ska jag nog inte göra något,för det får jag inte.hihi!

Ha det bäst!

Älskar henne!

2 Januari 2009 - Åhus

   
       

bra,bättre & bäst

2 Januari 2009 och året har börjat riktigt bra! Idag har jag och matilda åkt till Åhus och gått vid stranden (bilder kommer sen) och ätit mat, och jag kan tala om för er att det var den mysigaste 2januari i hela mitt liv!
Vi var i Åhus 2-3timmar och sedan tog vi bussen mot wä där jag direkt hoppade av och träffade bossy! ännu en väldigt lång promenad med mycket snack och mycket skratt, han är för cool den killen. Nu sitter jag hemma hos mamma och vill lägga in bilderna vi tog idag för dem är jätte fina men jag får lugna mig helt enkelt.
Ikväll ska jag träffa Haaaaaanell och imorgon ska det bowlas!

Ett nytt 2009

Gårdagen bjöd på mycket festligheter. Började redan klockan 2 att duka och laga mat hos Lisette som vi skulle tillbringa kvällen hos. Maten var uber god och mina flickor var som vanligt underbara att umgås med! Med mycket skratt&dans så firade vi de nya året mycket bra, fast än somliga fick ligga på toan hela kvällen!
Sedan gick jag,Matilda & Malin hem från öllsjö vid halv 4 tiden och även Matilda och jag hann med att ta en laxamacka innan vi gick och la oss! Mysig morgon med matilda med mycket flams&trams och sedan passade jag på, i det underbara vädert, att gå från wä till ovesholm, ipod med förbannat bra musik och härliga sol, finns inget bättre än att gå i! Nu väntar jag på att Emelie ska skicka bilderna så jag kan slänga upp dem här!

2008 har varit ett sju helvetes bra år och jag hoppas 2009 blir det också!!

 

RSS 2.0