Tisdag

om en timme blir de bar-ba-k(?hur stavas de..) med familjen för att fira Johanna!
Piss mycket i skolan nu men de skiter vi i (jag,thirisia,hagis) för imorgon ska vi ut och fan vad fint de ska bli!

bajskorv

Jag förstår inte människor som hittar på massa saker och sprider falska saker. Då är man fan ta mig inte normal någonstans och i kristianstad finns det gott om sådan fittor rent utsagt. vad vinner man på det? vad får man ut på det framförallt? aldrig varit med om något värre och ibland ångrar man att man lärt känna sådana människor. ibland? näää ångrar nog faktiskt helt jag lärt känna såna människor :) fast de vet man ju inte från början, de är ju synd..

JAJAAAA, god mat blir de ikväll (om de går i magen) sedan ska jag till stan, jaaaaaaaaaaaaa :)


friday

Okej. I onsdags gick jag och johanna ut för att fira hon blivit 18. förfest hemma hos j, sen shota på hessle med tilde, sen till bbq för att förfesta med tobbe och figge. På bbq bjöd killarna på ALL dricka, och det var ej lite. På banken sedan bjöd de också på ALLT! helt sjuuuukt och jag och johanna fick nog lite för mycket av de goda(äckliga? tequilla, öööhh). sedan blev de en galen natt i en lägenhet på söder,HAHAHA!
Dagen efter..jag har inte ord och jag tänker inte berätta vad som hände men johanna vet och de räcker. ussschhh!
Idag mår jag fint, har fått i mig lite mat iallafall och varit hos tandis och fått goda beskedd om tänderna :)
Ikväll blir de tjejmiddag i degeberga och imorgon ska jag träffa min efterlängtade kusin!
PUSSSSSSSSSSSS


monday, monday

så trött som jag är idag har jag inte varit på länge! har sovit i två timmar och kollat på high school musical 3, hehehe, ganska dålig faktiskt men alltid härliga låtar änddååånn! Snart ska en ny film sättas i och ikväll blir de Paradise Hotel (känner att de kommer bli ett beroende varje kväll) och sen hoppas jag entourage också!
Helgen blir vit. tjejmiddag på fredag och träffa malin på lördag! livet är bra nu :)

Haj hund

vilken jävla helg! Galet bra avslutning på mina kommande vita helger! :)
ÄCKEL SVENSKA C ÄR INLÄMNAD OCH JUST NU ÄR ALLT UNDERBART!
Puss på min bästa extra familj också

Maomoamoamo

Jahaja, jag och hanell har då inte pluggat på Svenska C idag. Kommer gå bra för oss..
fan vad jag hatar skiten. ge mig fredddaaaggggggggggggggggg

möönday

MÅÅÅÅ Svenska C uppsatsen gör att man inte har tid till något.
GE MIG FREDAG DÅ SVENSKAN ÄR INLÄMNADE OCH 3:3 STÅR PÅ SCHEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monday, monday

Fyfan vilket väder det är idag!! Blåser sönder ute och jag känner inte alls för att gå ut med min hals och åka till Tandis klockan 4. Men jag måste, såklart. Iallafall så blev det ingen skola för mig idag eftersom jag hostade sönder i natt. Jag har ingen röst, vilket är sjukt ovanligt eftersom jag aldrig tappat min röst innan och för att jag inte har några mandlar. Men nu ska jag snart ringa vårdcentralen eftersom det kan vara halsfluss jag fått, KUL..
Så nu sitter jag och pluggar Svenska C, ganska roligt idag faktiskt.
 I Helgen blir det ingen fest, har jag och thirisia bestämt, duktiga som vi är :)

I fredags hade jag en utav mina bästa kvällar. Mina vänner är guld och jag älskar dem sjukt mycket (låter lite bögigt kanske men det är jävligt sant). I lördags blev det disney kväll med Amanda, Emelie, Linnea och Isabell och det var gaaaaalet fint och vi skrattade så vi fick ont i våra magar!
Nää nuuu ska jag fortsätta plugga och just nu tänker jag på min bästis som om två veckor på onsdag åker till London..gör lika ont i magen varje gång vi nämner det, MEN jag hoppas hon får kalaskul med svänne( går inte ha tråkigt med honom,HAHA) och att hon får pussa sönder sin pojk,hiihhihi. Love u :)

RSS 2.0