Lördag

Snart ska jag ner till min älskling, tajten ni vet. Sen ska vi förkröka lite och äta,sen till Sandra och sedan till ååååhuussss.
Kommer bli en underbar kväll,känner det redan. Ölen gör också kvällen vacker..hihi. Hagis också dessutom!
Vilket gäng vi är.

Snart

Snart bara en vecka kvar på jobbeeet.
Snart är det helg,vilket betyder fest.
Snart vill jag åka till bulgarien.
Snart vill jag slå thirisia :(
Snart har jag inget liv.
HEjdå

Sommarlov!

Idag gjorde jag min sista läxa och de känns så uuuuuuuunderbart skönt! Klarade Engelska B, VG i Samhälle B och Geografi B. Jag är så lycklig. Det firade jag med att handla upp mina absolut sista pengar på ett par marinblåa converse, mamma&pappa kommer döda mig, därför måste jag fjäska så jag kan få lite pengar.
Nu ska jag snart till Bilcity och presentera mig igen, är sjukt nervös inför nästa vecka, men det är pengar!! Sen blir de träning och sen kommer väl min apa in här på kvällen lite..FÖR VI SKA HA KUL PÅ FREDAG OCH FYSJUTTON VAD JAG LÄNGTAR!!!
Hejmäer

En vecka

JAG KLARADE MATTE B!!!!!!!!!!!!!!!! helt insane vad glad jag blev. Bara en essä som ska skrivas tills söndag vilket inte gör mig något eftersom jag tycker det är kul. Imorgon ska jag va med Thirisia, aaaaaarhhhh så bra hon är. Faktiskt.
Sen längtar till till avslutningsdagen också, kommer bli galet.




En bild säger mer än tusen ord
Fler bilder säger mer än de
jag älskar dig

Tio dagar kvar

Det är helt sjukt att vi slutar nästa fredag, jag längtar så jag dör! Dock är jag väldigt glad att vi har ett år kvar, jag vill fan inte ut i jobblivet ännu, no no no. Igår stekte jag hemma hos Johanna hela dagen och badade pool vilket blir en repris om en timme. Imorgon har jag två prov, matteomprov och svenska prov, kommer gå åt helvete, sen till fredag har vi en essä som ska lämnas in(vad de nu är?) SEN, efter det, DÅ ÄR JAG SÅ JÄVLA FRI!!!!!  Ledig en vecka sen blir de nya tag på mitt underbara jobb på Bilcity i tre veckor..jag är fan nervös! haha.
Siesta var så galet kul så jag har inte ord, insaaanne.
Nej nu ska jag packa och sen åka till Johanna, bjuder på ett klipp från favorit låten just nu.

http://www.youtube.com/watch?v=NtJxy0zc7nU

RSS 2.0