Söndag

Hela denna veckan har varit underbar! den har spenderats med mina bästa släktingar och fy sjutton vad skoj jag har haft. Lördagens bästa var: "Nej,nu kan jag inte dricka mer,då kommer jag rasta grävlingen".hahahaha. halledah,släkten är bäst! men förtillfället känner jag att jag saknar mina vänner! har nästan inte träffat någon på en hel vecka. Innan lekte jag med Millan,sen trackade jag Tissan att vi skulle ut och gå med hon är tjock och slapp så de blev inget av de och Matilda svarar inte på sms:et,såhär sitter jag,och tänker! Men denna veckan ska jag inte umgås alls med några släktingar,jag ska kalla den veckan "kompisveckan". För denna veckan blir de stranden,tältning och fest,så hör av er,vill träffa er alla! Nu har jag ipoden i öronen och lyssner på sjuhelvets bra musik. Imorgon ska jag upp tidigt för då ska jag till stranden med mina favoriter! Sov gott med er.

life is life is life is good

Onsdag

idag har vi varit på besök i Yngsjö hos våra kusiner,vänner från USA. amerikans mat,smarig kladdkaka, massvis med godis och trevligt sällskap såklart gjorde kvällen lyckad. och vi får inte heller glömma kubb-turneringen! till Florida/denstin,ska jag, oooh fyfan att jag ska! nu ska jag upp och köra streetracing på datan,riktigt skoj!

ekgmawmhlödmlöh

?
:/

måndag

precis hem kommen från wäskolan där jag umgåtts med mina wä kamrater matilda tissan artan baggen nico,en härlig sommarkväll helt enkelt:)

lördag

herregud vilken kväll igår,haha! jag my hanell gjorde käk och sånt hemma hos mig och förfestade lite.efter det drog vi till emils systers lägenhet med emil och vippa,väldigt trevligt! efter det drog vi på någon jävla muf fest i stan där de var folk..efter det tog vi bussen till åhus,men efter att hoppat av där blev vi av med våra festpolare så där stod vi,i pissregnet,men inte ska man klaga! så vi hoppade på bussen igen. åkte hem till hanell och somna direkt. man kan väl säga att man fick för mycket av de goda igår,men man lever ju bara en gång=) att vakna upp till denna tassande mini saken var riktigt mysigt,och jag är tok förälskad i den!!!snart ska jag va med millan och idag har spanien tjajorna,matilda och isabella, kommit hem!!!!
 


Hanell och My

igår började mitt sommarlov. jag och hanell tog bussen till bromölla för att sova hos mysan! god mat fick vi och efter det kollade vi på henne thailands resa,sen drog vi på och bikinin och satte oss och svettades i bastun. där efter sprang vi ner till hennes sjö och badade! de roligaste var nog när vi började snacka om marabou reklamen,när dem gamlingarna hoppar in nakna sen kommer ett helt moppegäng, och då helt plötsligt kommer 2 människor! hahaha,hanell fick panik samt my. riktigt kul,sen basta vi igen och snacka massa skit. sen låg vi på mys rum och snacka och frossa i oss mat och kollade lite film. vaknade upp till en mysig frukost sen drog jag och hanell hem. snart ska jag på fredriksdals teatern med familjen. imorgon ska de festa,ojojoj, de kommer bli kanon med mina brudar! :) <3

förr

dem sena sommarkvällarna
när vi satt ute tills solen gick upp
när vi tjuvbadade
när vi tältade
när vi smög ut
men inget denna sommaren
men de är ju klart
allt har förändrats
men nu tar vi tag i detta
nu vill jag känna de vi längtade efter så mycket och som vi sa dag in dag ut
sommarlov


tibro

vilka underbara dagar!! vill vill vill tillbaka!!!!

limpanfartuva:)dansjohannes:)pappi:)jossjessniklas limpan

fyraN

snart,ska jag thirisia lousie linnea och sandra åka in en runda till staden och kolla läget. de tycker jag ska bli kul och jag trivs med er!

båstad

från 8 imorse till halv 9 ikväll har jag och mina bästa kusiner befunnit oss i Båstad. fytusan vad roligt jag har haft!snyggingar dit snyggingar hit,härliga skratt och massvis med mat och tennis förstås!nästa år befinner vi oss där igen och den gång ska vi våga gå fram!jag kan inte riktigt förklara känslan,kan inte riktigt fatta, men fyfan vad jag längtar och när jag står där,längst framme och skriker som en idiot,kommer det var den lyckligaste dagen i mitt liv!!


fest

hela helgen har bjudits på festligheter. i lördags förfestade vi hos baggen i öllsjö med wä folket,inget går upp emot det! massa skoj och skratt sen drog vi in till stan vilket var väldigt lamt. jag frossa i mig en hel langos och en mellan pommes sen åkte jag mätt och belåten him! igår förfestade vi hos linnea som var jätte kul! dans,skratt och lekar. vi beställde också kebab eftersom vi vill bli tjucka. sen åkte vi in till stan,bussen var bäst! men som sagt,jävligt lamt inne i stan. inget roligt alls faktsikt. fast jag höll ju mig till hanell så lite skoj var de allt! höhö. fick även ner en hel langos igår också! dessutom satte vi oss en virvelvinden,full och glad skrek vi, JAPP! tack för en riktigt trevlig helg. på tisdag åker jag till båstad!
Hajk

3juni

och ett stort grattis till min thirisia som är 17år nu! låg precis och kollade på skolkatalogerna,dem för 3-4årsedan. och man kan inget annat än skratta när man ser hur små alla va,helt sjukt! men kul var det,fick mig ett par goda skratt! snart ska jag lira match emot Osby,återstår och se hur det går. sen efter det ska jag spinna över till thirisia. imorgon är det feeeeeest och på lördag är det feeeeeest och på söndag är det feeeeeeeeest!

RSS 2.0