19 19 19 19 19 19

Idag har jag gått till ovesholm och från ovesholm. Och nu precis gick jag munkeberg rundan,helvete vad duktig jag är! Var hemma idag för pallade inte asa mig in till skolan för en lektion. Men imorgon går jag från 8 till 4, PUSSPÅDE! och förresten,kommer jag inte in på fotografiskbild A kommer jag sura som en bitterfitta imorgon.

lördag

Det är galet ovanligt att jag ligger hemma en lördags kväll men måste säga att det faktiskt är skönt,blev hyfsat hårt igår eftersom hanell fyller år idag så det blev utgång på banken! fin kväll,som alltid. Onsdags var ju också riktigt kul och det var då Jens skapades. FF springer jag och snubblar på en trottoar,fyfan vad jag har ont i hakan och ser för jävla dum ut men thirisia fick ju sig ett gott skratt.
Nu ska jag snart lägga mig. var hemma 3 i natt och gick upp klockan 8, sålde tidningar sen stressade jag inte till stan eftersom jag,linnea och olivia skulle jobba för bilcity. från 10-3 gick vi runt på lilla torg och delade ut flygblad,mina ben är HELT döda nu,fyfan.
Iallafall säger jag godnatt, att det är 21 dagar till spanien och att ilove thirisia
 

24

Jag är riktigt taggad och ikväll blir det antagligen utgång vilket jag ser framemot!!! :)

27

fan vad fin helg. sen kan man bli utsläng också,men det har vi ju kommit fram till varför så de tar vi med en klackspark.
jag gillar läget och läget gillar oss. 27 dagar. vi har så in i helvetes kul tillsammans,du är fan min bästaste bäste triss.
nu blir de filmmys med limpan och linn,och lite chipz till de!

Värme!

Jag kommer framöver älska onsdagar! varannan onsdagar har vi ingen NK som betyder en lektion från 8 - 9 sen slut.
Snart ska jag, olivia och tildevilde ta bilen in till stan och kolla på korpen.
Och eftersom vi börjar tjugo över 12 imorgon ska fröken rahm sova över här.
Jag är faktiskt redan trött på skolan, det absolut endaste jag ser framemot nu är spanien!

Tisdag

WIE! vilket schema,kan inte bli bättre. Tycker synd om min lille nunne som är "kuk" arg för sitt schema,skulle ringa och trösta hemma men då fick man höra de löjliga att hon spelade match,seriös tjej på gång igen..
Iallafall,för att få skryta, så börjar jag 8 imorgon och slutar 10 och på torsdag börjar jag tjugo över 12 och slutar treeeeeeee (glad tjej). Nu helt från tomma intet ringde en viss person (thirisia vet) och jag längtar till helgen, JAJ!

godnatt, jag eee trött och är kär i mitt P!

Monday

fyfan vad jag är trött och klockan är bara lite över tio. Imorgon väntas skolan klockan ett..
man blir fan lite ledsen när man tänker tillbaka på sommarlovet,jag har aldrig trivts så bra,hoppas de inte tar slut bara för sommaren är över, men de tror jag inte!:) nu jävlar ska vi välkomna hösten med massa jävla skratt och fester,dock spanien innan (längtaaaaaaaar). just nu hade jag velat mysa med en bra film och en söt liten kille, mest för att jossan precis berättade hur romantisk nikolaj var igår,hhihi.
NU ska jag, vet inte.


från tivolit i fredags. fyfan vilken underbar kväll

down down

underbara helg. köpenhamn och nerd var helt magiskt. igår hade jag thirisia och my så jävla kul,speciellt när alla tre slänger ner sina mobiler i marken,normalt ellä? (ellä användes en hel del igårkväll). idag är jag riktigt fullbak,kan va för att man inte sovit över huvudtaget i natt. jaja,sen en fett jävla förkylning har jag fått, så har idominsalva runt hela näsan för den är jävligt röd nu kan jag säga. nu ska jag krypa ner i sängen och kolla hemmafruarna och snyta sönder mig.

denna sommaren har varit den bästa,har inte ord. nu väntas bara calella med min extra familj och min helt underbara kompis,thirisia!

N*E*R*D köpenhagen 14 augusti

Vilken dag jag hade igår med min bästa vän. Vi trotsade regnet(kom dock på natten) och tog det stora steget och tältade på thirisia baksida,inte illa! Massvis med skratt,damp och godis. Vi somna till denna låten som betyder att jag alltid kommer förknipa denna låten med henne,hihi PUSS och iloveyou.http://www.youtube.com/watch?v=7wJ-VPqFzy0

Nu ska jag snart cykla till willys med linnea och handla mat till kräftkalaset på lördag.
Sen ska jag pack och dra till hanell för imorgon ska vi till köpenhagen och kolla på nerd,pharrell,kan bli årets bästa kväll.


Förra året på WOW stod jag och hanell längst fram (tältade i 6timmar),tror inte vi kommer stå längst fram denna gången. På denna killen är fan ta mig allt snyggt,men jag bara smääälter när han har dem jeansen och skorna på sig.
Jaaaa,jajaja,ge mig morgondagen!

Såååå gaaaaalet braaaaaa


T för tisdag och thirisia

Idag har jag varit duktigt och hjälpt johanna städa huset och varit ute med molly. Efter det var jag riktigt trött och svettigt så la mig i sängen och kolla på dem desperata hemmafruarna,så jävla bra!
Sen åt vi grillad kyckling och potatisgratäng (skrattar fortfarande åt pappa som trodde hans potatisgratäng skulle vara god,det var den dock inte, det var is i den, HAHA). Nu väntar jag på linnea samtidigt som jag lyssnar på lite nerd. kan inte träna idag heller för benet fuckar IGEN,blir riktigt arg. sen ska jag antagligen ner och nanna hos thirisia för imorgon ska vi till stan och fixa för kräftkalaset,WOHO!

http://www.youtube.com/watch?v=bRGcDO-U8Nc
bra låt,snygg kille på cykel. PUSS

Måndag

Idag, fick jag för första gången ont i magen när jag tänkte på att skolan börjar om en vecka.
För att idag satt jag och tänkte på hur helt jävla underbart detta sommarlovet har varit, och de suger rent ut sagt kuk att allt detta underbara ska ta slut om en vecka, dessutom var detta de sista sommarlovet i hela mitt liv,fint? nej!!
Så nu tänker jag ta vara på varenda minut, varenda sekund, av mitt sista sommarlov!!!!!!

denna helgen var en av så jävla många underbara helger

Skateboard P


SNART!!!!!!!!!!

mylove

efter att ha sovit i 3 timmar kan jag tala om att jag sitter här vid datan foll, fint ska de va!
igår var så galet kul hemma hos amelie,träffa alla töserna igen! Ångrar att jag och hanell drog till åhus för där är fan ta mig bara idiotkillar,meeeen hon och jag hade ju så galet kul ändå,speciellt när vi väntade på bussen, hydroväskan och killerblicken kan man ju bara älska!! några bilder ska jag slänga upp men får vänta tills emelie skickat dem. Jag undrar om man kan se på bilderna hur otroligt störda vi är, vi var helt fucktup igår men jag älskar det!!
nu kommer snart maria och jarred och då blir det utflykt,mysigt!
Puss

RSS 2.0