måndag

denna dagen har varit underbart rolig! imorgon blir det stranden med dansken och på kvällen träffa millan!
jag längtar också efter min granne - thirisia ljung!
Hajk!


pharrell

idag har jag umgåtts med min dansketös! vi kollade på 3 filmer och tjockade (som vanligt) i oss fett med godis. de blev också en hel del snack och damp! OCH dessutom har vi idag beställt våra så efterlängtade biljetter till Wayoutwest, och jidrar vad vi längtar. AHHOOOO,FAN VAD KUL VI KOMMER HA DANSKEN! antagligen ses vi imorgon också, och på måndag och på tisdag, eeeeee och imorgon kommer vi få de fullständiga namnet - JIM!
 ni är bäst

ÄNTLIGEN

är ryss svinen ute. just nu står de 3-0 till spanien,kan säkerligen bli fler. jag hade iallafall tänkt gå och lägga mig nu,känns ändå som spanien kommer ta hem detta med 7 minuter kvar av matchen! nu har jag lagt in ett par nya låtar på min ipod och ska hoppa ner i sängen och lyssna på dem,jobba imorgon sen är de sista veckan nästa vecka,SKÖNT! Nej, nu gick jag.
HEJA SPANIEN!

onsdag

"den vill jag ha, "hallå", den "hallå" du vet"
"du menar "Halo" matilda.."
hahaha! tilde är go hon. som dessutom åker till spanien på fredag i 3 veckor!! kommer sakna dig goooomman!
saknar millan också. massa.jätte mycket.
Nu ska jag äta efter att ha lekt lite med bollen i 2 timmar på IP,sen blir de att se den nya serien på kanal5 kl.9!
förresten, "Big shots" som började igår på kanal5, SJUKT BRA!
Hajk.

söndag

hanell älskar mode och allt som hör till det,därför bölar hon till "top model "
jag älskar fotboll,bara älskar det,därför bölar jag till fotboll
my hon älskar djur och natur,därför bölar hon till "animal planet".
HAHAHAHAHA! så olika,men ändå så lika. härlig dag igår med min töser med mat,snack och fotboll!
min man har nygligen snaggat av sitt hår och jag kan inget annat än säga: s-s-s-snygg.

sneijder


fullbak

idag mår man som man förtjänar som vi brukar säga! igår hade jag faktiskt jävligt trevligt,kanske inte alla hade,men de skiter jag fullständigt i. mat,lekar och snapsvisor hos Andersson,mer än trevligt. sen kom också artan och hans gäng och joinade! sen åkte vi buss till åhus där de hände ett och annat,haha! där träffade jag min snygge vän hanell och hennes kompisar. vi drog till äspet men där stannade inte jag länge.gick till bryggan själv,utan aning om vart jag var så fick ringa på lite hus med mera,thehe! väll kommen till bryggan träffade jag massvis med folk. i väntan på sista bussen 02.40,blev det en het disskution om sneijder,eftersom artans kompisar inte trodde jag var kusin med honom,vilket jag inte är,men fyfan där fick man sig ett par goda skratt! trött som man var åkte vi hem,och jag befann mig väl i ovesholm vid halv 4. Nu sitter jag här härligt bakis. tror inte på fest ikväll,blir nog hemmakväll och såklart kolla på fotboll, HOLLAND - RYSSLAND!!! bilder sen igår kommer senare eftersom min kamera är hos andersson.
HAJK!
 Jag och malinlisette!Emma!Tjäännaa!Linnea och Lousie!:)Malin Matilda :)Folkmin bästis - jaggeboy:)folkTilde Markus

midsommar

matilda,som kastade sitt pissa papper utanför toaletten igår,har precis åkt hem. snart ska jag bege mig till stan och träffa mina kusiner. ikväll blir det till andersson, där jag har gjort upp lekar och allt vad man ska ha på midsommar,de kommer bli kanon! jag saknar att my och hanell inte ska komma bara,men träffar säkert dem sen.
imorgon däremot ska jag fest med min bästis/partypingla - millan. 
nu blir det till att städa upp här på rummet,det ser lite stökigt ut..
HA EN KANON MIDSOMMAR ALLES!
en såndär kväll man aldrig glömer  Jessy Tessy!
       I love you

HELG!!!!

ni som inte jobbar vet inte hur SKÖNT det är att ha helg!
sverige igår är inget och snacka om,ingen vilja,kämpade inte ett piss och gav upp hela matchen!
beröm till henke larsson som iaf kämpade och till zlatan som kan ta ner en boll vilket dem andra sären inte kan.
fest så de bara rycker om det imorgon. fest på lördag också. och på söndag blir det en hel dag med my och hanell!
oh yes vad jag trivs. nu är de dags för träning. TJING!


fest!

jag får väl börja med att skryta om att jag är ledig resten av dagen! plus att jag är hemma själv från torsdag till tisdag,de är inte fy skam,förutom att maten måste lagas själv! ACK,men vänner,jag hoppas ni vill komma upp och hålla mig sällskap då?!?! snart ska jag ner till konsum med tilde sen pysa över till tissan! jobb,träning,match imorgon sen ska det festas både fredag och lördag,och varför inte söndag också? är ju hemma själv..thehe!

if I got you..


J

breakin' the rules
me and you
you and I..
all you gotta do is watch me
look what i can do with my feet.

jag saknar min syster


HOOOOLLLAAANNNDDDD

jag är nästan stum,för tio minuter sedan skrek jag,det var de enda jag gjorde!
Holland går ut på plan emot VM:s tvåa - Frankrike. Missar första halvlek,men blir uppdaterad att dem leder med 1-0. GÖTT,tänkte jag! kommer hem precis lagom till andra. ska man säga tur? naaaajj..Van persie lyckas iallafall trycka in ett mål,målvakten rör bollen men den går in. Frankrike blir ännu mer aggresivar och Henry,som är offside,tippar in bollen. vad tar de? 10sekunder? sen jääävlar gör Robben ett av de snyggaste målen från vänster kanten. UNDERBART! Frankrike pressar,Holland spelar underbar fotboll,sjukt underbar! två miunters tillägg. och när det återstår några sekunder,får Sneijder en pass,det enda jag tänkte var att tyck in den jävla bollen för det är du fan värd. thehe! jovisst,gör en vändning precis framför straffområdet och skjuter med högern hårt och elegant,över alla och in i ribban tar den!EM:s snyggaste mål av den snyggaste personen! jag lider med er,som inte såg matchen med mig. FÖR FYFAN VAD JAG BLEV GLAD! jag är fortfarande stum..WESLEY SNEIJDER!!!!!!!!! Holland 4 - 1 Frankrike.
Holland kommer ta hem detta. jag vet det.

 


sommar

varför anstränga sig om man inte får ett piss tillbaka? helvete heller!
idag har jag haft en kanon mysig dag med Olivia. Första stan,sen tog vi bussen till Åhus där vi träffade Amanda och Viktor. Glass med stora lass och myspys. Millan är verkligen min bästa vän och fyfarao vad jag saknar henne! Tänkte pysa in till hjärtat efter träning. mitt hjärta camilla. hihihi! Nu väntas träning. OIF - jaaa för fy fan vad vi ä bra !

hjärtat


Fotbolls EM har dragit igång!

För det första tackar jag Edina som hjälpte mig med bloggen men går nu genast över till
fotbolls EM som drog igång i lördags. Men det var inte förens i måndags tv-soffan bänkades,det var nämlingen Grupp C som spelad, Holland - Italien. Jag hatar Italien och älskar Holland,så för mig var de inget tvivel om att Holland skulle dra hem segern,men med 3-0?!enligt mig är de stor utklassning. Målen var fantastiska och alla som sköt in dem kommer från Real Madrid,favorit laget! Wesley Sneijder,favorit,trycket in de andra målet som var sjuhelvetes snyggt!
Över till gårdagens match, Grupp D, Grekland - Sverige. En helt klart svår match, som ingen trodde skulle vinnas.
Men precis som Holland förvånade, gjorde Sverige samma sak. I den 70:e minuten någon gång får Zlatan en perfekt passning av Larsson som han sedan kraftig skjuter in i mål. UNDERBART! upp ur soffan flög man och skrek,liksom publiken och alla andra som befanna sig i Salzburg,de var nog inte bara jag som fick gåshud!1-0 till Sverige alltså. Grekland trycker på som aldrig innan under matchens gång och blir farligt nära någon enstaka gång. Sedan blir det Sveriges tur,Ljungberg får en perfekt passning och är helt fri mot mål men MISSAR,tur chippar någon över målvakten och den lyckas landa vid Hansson och två grekiska spelare,ett två tre sen är den inne i mål. Glädje för Sverige glädje för Hansson. Matchen slutar 2-0. På fredag väntas Holland - Rumänien och på lördag Sverige - Spanien.
HEJA HOLLAND
HEJA SVERIGE

RSS 2.0