dafn qopnmtimi

ojjj vad man glömer att man har en blogg, "blogg" hahahha är inte så beroende av den faktiskt.
jaja, ligger hemma idag för mådde piss igår men idag är de bättre så imorgon blir de school.
solen lyser in på mig i soffan och värmer upp mig och tur är de för i detta huset är de fan ta mig nästan nollgradigt. frrrrrrrrreeddaagggggggg snarrtttt å då ska vi suuupppaaaaaa mmmmmmmmmmmmmmmmmmm seriöstjej.se. heheehhh he e h h h  e h ölhöhhöhööhöhöhö bla blablllbalblbl. tråkigt allt är nu ja eeee rast lööössssssss hejåå håå hejdådådådådådååddåådåååådåådåå

mooonndaaayyyyy

Är pigg som en lärka och sitter och väntar på att Olivia ska komma.
29:e kommer nog blir bra,ändå!

lördag

Är helt död i kroppen,speciellt benen. Tänka sig att en hårt tränignspass,en liten promenad i kylan och slappis på soffan igår har gjort oss så galet trötta, men ska man vara nyttig så ska man (ehhehehe).
nuuuuu väntar jag på mojjan som ska skjuTsa ner mig till trriiisss och tilldddee, som fyller år idag grattis grattis hjärtat hjärtat. fortfarande helt jävla slut så hoppas bara vi ska ligga på soffan idag igen.
jag trivs och min vänner är helt underbara :)

tisdag? onsdag?

Jaha,då har man stått upp i 8 timmar igår och idag på Ekohallen för att sälja körv för de hemlösa!
Jag,Linnea och Lollo har kämpat nu i två dagar och de är galet vad mina ben är trötta, sen jag kom hem har jag bara legat i sängen hahah! Men ska inte klaga, har haft för jävla roligt, älskar när man blir övertrött och börjar skratta åt allt som när en gubbe sa till sin hund "säg nu hejdå till dem" och en av oss (säger inte namn) säger svagt lite sådär bögigt fult "hijdå". Ohhhhh, kulkulkul med mina vänner!!
Nu lyssnar jag på ipod och ska snart slänga mig i sängen och kolla tv. Imorgon är det utgång med mina saknade, Olivia och Johanna, ska bli riktigt fedt!
Ha det fint.
PS. jag älskar min syster galet mycket

RSS 2.0