WEHOOOO

Let's start this party!!!!!!!!!!!!

jessyjess.blogg.se

jag gör inget om dagarna, bara slappar..
det suger riktigt mycket. men snart kommer Nellie,då ska vi leka.
och imorgon är det ålagille,då kommer de bli fest,samt fredag och lördag!
hejsålänge

thank you for coming through my drive-thru, OH!

    

Mr. Williams, Pharrell. 
I want you
Do you want me to
I have one question
Can I help you
Now watch me, what I do
Now thank you for coming through my drive-thru
Oh!

jag är såld..

baklördag!

ikväll har jag,olivia och amanda varit galna. först bakade vi lussekatter och peppakaker helt normalt, sen gick det över till damp och vi körde "ta godis i vattnet sen hitta sockerbiten i mjölet". efter det blev vi "sjuka" så nu är vi helt slut i kroppen, jag är det i alla fall,Haha! imorgon ska jag träffa malin och plugga lite,sen på måndag är det min dag och det
kommer bli underbart!

Hej hopp,ganska fint väder!

Jag tror jag är hungrig. Just nu sitter jag och lyssnar på Beyonce - If I were a boy, tycker den är mycket mysig och fin! Kl. 3 ska jag vara på vårdcentralen och skriva på lite papper, hoppas tilde&tissan hänger på,mysigt och gå en promenad i detta vädert! Lov för min del, mycket skönt. Längtar till måndag, då blir de restaurang och mys med tjajorna!

You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy

PUSS,på min Hanell!


Tisdag

Wooopidoooo, idag har det varit en händelserik dag, speciellt innan bollspelen!=) hihi!
Imorgon har jag och louise prov och håltimme i sisådär 3 timmar,härligt!
Nu vill mammsi att jag ska stryka, vilket jag inte kommer göra, utan jag ska in på rummet och se one tree hill och plugga!
Hejsålänge!

totaly gone,dork!

jessyjess.blogg.se


far away,far far far away..

de bästa!

Precis hemkommen från en mysig biokväll med mina hjärtan - Matilda,Hanell & My!
Och jag och tide åkte med en galen busschafför hem, körde i 100 hela vägen och till slut brast vi ut i skratt!
tack för ikväll, jag älskar er!


galet trött och arg och glad..

vi har ett prov,en hemtenta,två inlämningsuppgiter och massa italienska och engelska till nästa vecka, går man på söderport ska man inte vara rädd för läxor inte! dem är sjuka i huet och jag hatar ing-britt, riktigt hatar. för er som inte vet,hon har oss i geografi(lär sig om land och allt skit om ni inte visste), fast egentligen är hon en samhälls lärare. ja,men iallafall, hon har under alla lektioner varje gång frågat: "är det någon som kommer från gärdsköpingen?",eftersom henne hjärna är efterbliven kommer hon inte ihåg att hon frågat, vi blir varje lektion "alla griglia" (som betyder grillad) av henne och hon har en pirajatand som sticker ut i underkäken. på lektioner snackar hon inte om geografi utan om samhälle som hon är så jävla kåt på. jag hatar henne och hennes fula cykelhjälm hon alltid har på huvudet och jag är såhäääääääääääääär trött på skolan, därför pluggar jag inte idag,aldrig!
nu ska jag ner till wä och hämta pengar för imorgon ska jag bli riktigt blond vilket jag längtar efter!
sen blir det också bio imorgon "Patrik 1,5" som äntligen kommit!!
nu ska jag nog skicka sms till tissan och se vad hon gör.


saknar oss! saknar oss! saknar oss! saknar oss! saknar oss! saknar oss!


BLOO!!


"okej,alla, jag röker bara weed, inget annat!"
BLOOOOOOOOOOOO!

Heyheyhello!

Plugg,plugg och åter plugg! det är de enda vi gör om dagarna,men snart är det lov och jag fyller år om 13dagar, OHHH vilken dunder-underbar dag de kommer bli! Nuuuuu ska jag se one tree hill och drägla efter Lucas Skott som fröken Ljung stavar så fint till..

KOM IGEN!!

döm inte trädet efter barken

idag låg jag på min säng och kände att något saknades
jag kände mig tom men kom inte på vad det var som fattades
jag visste att de inte var något långt ifrån mig
jag visste att det var något som betyde allt för mig
det var en del av mitt liv och utan de skulle jag dö
sen plötsligt,som en blixt från en blå himmel kom jag på det
jag tog på mig skorna och sprang allt vad jag kunde
när jag väl va framme kände jag kärlek, massvis med kärlek
jag kramade det hårt och sa en sista gång
- det kommer alltid va vi två, du och jag, one tree hill..

Lördagsfest!

JÄVLA IDIOTER! Blir så jävla arg när jag hör att små skitungar stulit massa saker, första Hanell sen Artan och nu Johanna! En varning, håll i era saker för in i bombens!!
Just nu gör jag inget,vill göra något men ingen kan leka. Men ikväll blir det att äta på Kristianstadpizzeria med tjajorna sen blirre festa i Åhouse, kommer bli askalas!
Sen visade sig att jag är hemma själv i både ovesholm och i wä, sjukt skönt!
Oh,om en stund ska jag göra tomatsoppa med en stor klick creamfräsch in the mitten,det är så sjukt GOTT!
Sen måste jag städa och lite så,mossans order! Och en sista sak..
JAG VILL HA SOMMAR!


Cool_tjej_91

var ska man börja?
det finns ju så mycket att säga om hela denna dagen och veckan?
var ska jag börja..
äsch.skitsamma,vi tar det någon annan dag.

saknar mitt T!

En trött J

eftersom jag bara sov 3 timmar i natt åkte jag hem från skolan lite över 10, men icke fick jag sova när jag kom hem utan var tvungen att göra pedagogiskledraskapsuppgiften (långt ord),he-he-he. Får väl rätta lite imorgon på den tror jag. när jag var klar med det,kl.3, satte jag igång one tree hill och såg det tills nu. fick boxen igår och har redan sett 3 skrivor, 3 återstår, i juuuuuuust loooooove it! så nu gör jag inget,lite rastlös faktiskt, får väl sätta igång 4:e skivan snart..OBS,såg precis världens fetaste röv hänga och slänga utanför datafönster,NAJJJJJZZZZZ! tjej middag i helgen och disney kväll,någon som är på?=) är hemma själv på lördag,hhihihii. DOCK ingen sprit denna helgen..
HEEEEEEEEEEEEJ

jessyjess.blogg.se

igår festade vi hos maria, som fyllt 23år i fredags, med hela laget! hon bodde precis ovanför gallerian mitt emot HM,och jag kan ju tala om att jag är avis på hennes lägenhet..vi hade riktigt skoj iallafall! på vår hemsida kunde man rösta på vem som skulle ballaur mest,ska nog gå in och kolla den nu,den har säkert ändras!:P bilder kommer väl snart om mandymoe och jonnsie kan skicka! snart ska jag äta hos min farmor sen ska jag springa,jogga,gå,rulla,krypa,simma över till min thirisia!=)


jessyjess.blogg.se

här sitter jag,en fredag kväll med äckligt godis och kollar på one tree hill och bölar! Ikväll är en sån kväll där jag är känslig,av massa olika anledningar. men tror faktiskt att jag dras med lite i one tree hill,massa dramatik och kärlek och allt vad det är, man tänker väl för mycket helt enkelt. imorgon är det lagfest iallafall,ska bli jätte kul, senare kanske jag ska festa med hanell,men vi får väl se! Nu måste jag kolla one tree hill igen,för lucas är så förbannat snygg..

the first cut is the deepest

aldrig plugg..

Det är torsdag och imorgon är det italienska prov. Pluggar jag? NEJ!
Är så förbannat trött på skolan nu så vet inte vad, istället har jag laddat upp med en påse videomix godis (37,50kr) och tänker äta mig tjock! Louiebouie & jag är glada nu! =)
Sjukt att personer förändras och saker förändras. Ibland önskar jag bara att allt var som innan..

27dagar..



tills jag fyller år idag och jag är LYCKLIG! Ett extra tack till Hanell och My som gjorde min eftermiddag i bibliotket till månadens dampigaste dag (1oktober) eeeeee.. jaja. Nu ska jag sätta igång one tree hill och samtidigt springa, inte alla som kan det men jag kan eftersom jag har en springmaskin inne i självaste huset..coooolt! Aja,säg bara grattis till mig eftersom det är 27dagar tills jag fyller år!
hejhejhejsåsåsålängelängelänge..

RSS 2.0