Tisdag

Engelskan check! Nerd-redovisning check! Svenska prov, icke check..
Aja, smäller imorgon sen är med "lite fri" för en dag. Mamma steker pannkakor och jag är tjuck-hungrig.
Idag ska jag plugga och äta gott,för de var 3 veckor sedan jag gjorde de.

Söndag

Fin förfest igår hemma hos Ville med härligt folk, Kaos kunde varit roligare men de var ändå kul!
Idag cyklade jag full och sålde tidningarna, sen åt jag en rejäl frukost. Sen spann thirisia över för lite snack, och nu har jag städat och ätit och snarre blir de match.. Ikväll blir de lite plugg sen ska jag kolla film hela natten.
Heeej!

äckligt bra,äckligt fin!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8QA7MOnyCZk

Fint ska de va!

Imorgon åker Jossan till Bulgarien i ett halv år (!?), hur kommer jag klara mig?? Blir i alla fall världens godaste middag ikväll, grillad lax,grillad majs, grönsaker,frukt, potatis, jordgubbar doppade i choklad och såklart härligt umgänge!!
I helgen blir de fest med två favoriter, hanell&my, och annat trevligt folk,längtar så jag spricker!
Bild från i lördags, två riktiga favoriter på bilden :)


thhhhiiiirisia <3

En stor gård till höger

Igårkväll hade jag,tilde,emma och lisse årets roligaste kväll. Hur var de nu, till åhus,sen till ripa,sen till härnestad,sen efter härnestad? Hahahahaha!!! Nu sitter jag med psykologin och fryser om händerna och vill inte plugga mer!! en timme till,en timme till.. Ikväll blir de grillmys med tjejerna i Åhus,fint ska de va. hadää

Hanell&Jessica(Twins)
"MEN VAFAN..Ohhh..."

Onsdag jadå!

Då har jag i cirka 2 timmar haft sprutande adrenalin i kroppen som har gjort att jag fått ut veckans damp, så är är helt slut nu. Sitter med psykologin och har lyckats skriva en sida, men ändå känns de lungt,vet exakt hur jag ska skiva så fixar de i helgen,hehe! En riktigt schysst sak som hänt är att jag på fredag får en ny mobil, känns riktigt skönt. Har velat byta ett tag nu sen när jag gick in och frågade visade sig att jag fick de gratis dessutom,riktigt fina grajor.

Igår var jag och min bästa johanna på vift i Balsby hos Aron och kollade fotboll och tog de lungt,skön kväll faktisk.
Nu ska jag ladda hem lite bra musik till helgen.

Jessyjess.blogg.se

Då var det söndag och jag börja känna paniken för skolan,det känns verkligen som vi hade sommarlov denna veckan och de suger riktigt mycket att veta att vi ska till skolan på tisdag och Psykologiinlämningen gör de inte lättare.

Dock har lovet varit sjukt bra!! I Fredags förfestade Jag,Linnea,Matilda och Maria hemma hos Linnea för att sedan dra ut, och ett två tre så kommer också två andra damer och joinar gemenskapen, Thirisia och Isabella. Vid 11 tar vi bussen, vi går åt olika håll, jag och mina andra kamrater går till Kffs klubbstuga och var där i ungefär 15minuter så drog jag till Class där jag mötte upp Issa,tilde och thirisia. Riktigt fin kväll. Igår blev de grill,dricka och vattenpipa hos malin med mina favorit töser och vi hade de riktigt mysigt. Matilda blev bäng,de var skoj..
Idag ska jag plugga Psykologi och ikväll blir det träning.

Simrishamn nästa!

Igår åkte jag och mina två bästa vänner till kivik/simrishamn för att fika,umgås och mysa! Fast när jag tänker efter så blev de nog mest damp och skratt vilket var helt uuuuuuunderbart, inte skratta så mycket på länge. Vi hade picknik på stranden,kastade vindruvor (stackars anka som fick en i huet..), spillde vatten,skrattade åt fula människor, åt mat, tog foto och retade varandra på de där oschyssta men roliga sättet. Hur kul som helst och jag längtar till vår road-trip!!

Hela veckan fram till skolan är nu planerad,skönt på något sätt men ändå inte. I helgen blir det fest iallafall, ska bli super!
Nu ska jag gå för ikväll blirre bio med två favoriter.
två bästa vänner på vift i simrishamn

Karlskrona

Jag är så sjukt trött och bakis efter en helt underbar helg med laget i Karlskrona! I fredags tränade vi en timme och "f17" höll ihop hela kvällen,kan nog helt seriöst varit den roligaste kvällen i hela mitt liv, har aldrig skrattat så mycket!!
Igår tränade vi och lirade match. På kvällen festade vi och satt uppe till 4 imorse och bara snackade och drack. Totalt har jag sovit 6timmar denna helgen,skönt, däför ska jag duscha nu sen sova, hejsvej.

RSS 2.0