Julkänslor på friskis!


Igår såg jag, malin, tilde, lisse och amelie skräckfilm och tuggade massa godis. "all the boys love mandy lane", inte jätte bra men ändå bra och spännande, se den och Luke grimes som spelar i filmen, ooooh hela högen blev kära i honom! dock inga snygga bilder på google på han, utan nu får helt enkelt se film så förstår ni vad vi menar! idag har jag och tilde tagit ett jobbigt pass på friskis och ska fortsätta i den riktningen med sim&gym också. nu väntar jag på att klockan ska bli 8 så Real Madrid kan börja lira.
Heeeejsålänge

T M H

Känner att det ända jag skriver och klagar om på min blogg är skolan och plugget, så nu får jag väl hålla mina känslor för mig själv! Sitter och kollar bröllopsform på 4:an, man får verkligen en tänkare när man ser vad mycket skit man äter,usch! nej, nu ska det ätas frukt istället för godis.. helgen kommer bli en mys helg, inget festande utan bara ta det lugnt. Sen vill jag gärna träffa min vänner som jag nästan inte snackat med på en vecka p.g.a allt plugg som snurrar runt i huvudet, thirisia, matilda och hanell, känner er saknade!! Nyår vill jag också ta och bestämma, bara längtar på att få gå runt och handla glitter och glamour, och julhandla, oooh vad mysigt det är,nu kan väl också snön ta och falla ner så man kan sitta med en varmchoklad mjölk framför brasan med sina kompisar och snacka skit och minnen..Oh,vad jag älskar er.

Las Vegas

inget mer och säga än att söderport kan dra sig någon stans. blir till att sitta ihelgen och plugga som vanligt. på lördag ska jag iallafall se real med Artan kanske,något jag ser framemot!
KOM IGEN COME ON . .


NAMNAMNAM!!

GE MIG JUL!

Då var denna helgen också över,antagligen är det helg snart igen för veckorna går förbannat snabbt! trevlig helg och idag pluggar jag pysokologi. ett prov imorgon och två prov på torsdag, "det är ju så det är att gå i 2an, det är bara kämpa på. ni får längta till 3an" Haha,sug min balle! HEEEEEEEEEEEEEEJDÅ!

saknar mitt gäng

Jessyjess.blogg.se

Då var det ett tagsedan jag skrev känns det som, har inte riktigt orkat och haft energi! Lördagens fest hos Olivia var mycket mycket trevligt, även min förfest hemma hos pappa med Thirisia,Hanell,My,david och Artan! Söndagen var man riktigt trött och kanske lite bakis så jag gjorde inget mer än att passa linn&linus. I måndags drog jag på mig feber, höll på och dö i skolan så mycket som jag frös och hur hela kroppen bara la av, men jag kämpade både måndag tisdag med feber i skolan! Idag (onsdag) har jag varit pigg, ingen feber och ingen trötthet. hade utvecklingssamtal där jag gav slagord så de bara rök om de om hur mycket plugg vi har på 3 veckor,sinnes..men vi får la se vad vi kan göra åt det! började också på min samhälls analys innan idag, intressant och roligt(MKT KONSTIGT NOG) tyckte jag det var, men nu mot kvällen kände jag att jag tappade den röda tråden,så slängde mig in i duschen och väntar spänt på mötet mellan Holland-Sverige (sneijder favorit).. på fredag&lördag blir det fest i ringelund,jag längtar jag längtar jag längtar..

Här är några färg glada bilder från i lördags, enjoy!!
 
  


Best ever..

Party,party party..!!

Nu har jag en liten ledig stund eftersom Jossan och Alex har tagit med Linn&Linus till Andy's lekland. Vi passar dem hela helgen eftersom pappi och johanna är i stockholm på en liten tripp, så igår mös vi med massa godisoch kollade tv, iallafall jag, dem andra pärlade..Och ÄNTLIGEN är det denhär dagen som vi har längtat efter, vid halv 6 kommer thirisia upp här och sen hanell och my, så nice med förfest på mitt rum samtidigt som vi byter om, OHHHHH vad jag längtar. 4 timmar kvar töjp! Snart ska jag ta ut Molly på ännu en promenad, skönt faktiskt när musiken dunkar i öronen.
HEEEEEEEEEEJDÅ!!

Fredag och lördag kanske!

Nu har jag precis ätit mig propp mätt på spaggar och någon jävligt god sås med bacon och svamp!! Idag har jag och Tissan också inhandlat allt till lördag, kommer bli riktigt fint. Och eftersom jag inte ska plugga idag ( för att jag inte vill och orkar ) så ska jag fixa lite tills lördag med våra saker. Anners ska jag bara glida runt på datan och ladda hem musik, så om ni vet någon bra säg till !!! Naaaaaj, nu ska de glittras...

måndag

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.
It's ok..
It's ok..
It's ok..

 
Gud vad jag älskar er småungar!!

I miss my best friend..

Sitter här och tänker på helgen. La mig typ 12 fredag och lördag & vaknade 10, så sjukt utvilad, men sen vet man att efter morgon dagen kommer man vara så jävla sleten.. och veckan kommer gå så sakta bara för jag,vi, alla längtar till lördag!! Så nu sitter jag och försöker bli glad med massa bra låtar,finns inget bättre! Cyklad till konsum idag med ipoden i öronen och underbar musik, det var faktiskt väldigt skönt, sen fick jag röra på mig lite med efter allt tjockande av godis i helgen. Nej nu säger jag Tack och Hej och ge mig LÖRDAG!

Jessyjess.blogg.se

There's a new wind blowin' like I've never known
I'm breathin' deeper than I've ever done
And it sure feels good, to finally feel the way I do
I wanna love somebody, love somebody like you

Love lockdown - Kanye West

Denna underbara låt som jag har som överskrift tycker Jag är en mycket skön låt, speciellt efter den coola showen på gårdagens MTV Europe Music Awards det var så sjukligt bra! Så, två chips-påsar och ett pringels rör plus dippa.. jag tryckte i mig hela pringelsen och johanna de andra typ plus läsken, alltså våra magar, Hahaha, såg ut som gravida! Idag har varit en lite så damp dag tycker jag, iallafall efter geografin och efter skolan. Hanell joina mig hem och jaaa, damp kom som vanligt & så kollade vi i skolkatalogen från 7:an, asså, alla man känner nu som man ser, så guuuuuulliga! Sen har jag precis träffat Matilda, Malin , Lisse och Emma lite som var roligt!=) Ögonen stängs snart men ska kämpa lite till framför datan, ska kolla peruk till Olivias maskerad fest som jag redan längtar efter!!! Då blir det att sätta igång Scrubs nu, säsong 5 som jag fick av Malin, danke!

inte ens ord, hahaha. finito,hejdå!!

Jessyjess.blogg.se

Efter en hård natt har jag idag inte mått så bra, därför tappade jag upp ett varmt bad, satte fram levande ljus, använde mina SPAsaker och låg en timme i badet, tyst och lugnt. Nu mår jag underbart, hela min kropp är avslappnad och huet mår lite bättre, därför ska jag nu ta något att äta och vila framför tv:n, en underbar söndag kväll!

RSS 2.0